Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

A férjemet tavasszal kereste meg a cégtől telefonon egy hölgy és ajánlotta neki ezt a Prostelyn MAX nevű készítményt. A kérdésekre nemleges válaszai voltak, viszont a vizelései elég akadozottak, lassúak, főként akkor, mikor telítettebb a húgyhólyagja. A pontos összegre nem emlékszik, de valami tizenezer forintért megrendelte a 90 db kapszulát tartalmazó terméket, ami most fogyott el neki. Mivel már az első bevételt követően tapasztalta a jótékony hatását és végig problémamentes volt vizeletének a távozása, így megkért, hogy nézzek utána és rendeljem meg számára a következő negyedévi adagot, mert újra jelentkezni kezdtek a problémák. A dobozon lévő adatok alapján nagy nehezen akadtam rá a cégre, ahol kitöltöttem a "telefonos visszahívást kérek" oldalt, de a mai napig nem érkezett hívás a részükről, pedig ennek már több, mint egy hete. Így utánanéztem az interneten a hasonló összetételű termékeknek, s mivel ugyanilyen készítmény nem kapható, az ehhez legközelebb álló összetételű terméke(ke)t választottuk, így rendeltem meg a Pingvin Patikától a "JutaVit Prosta Intense" 60 db-os és a "Supradyn Energia 50+" 90 db-os termékeket, mindösszesen 9.077 Ft-ért. Az egyik hasonló mennyiségben Szabalpálma és Tökmag olajat, míg a másik a szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazza, vitaminokkal együtt. Mindegyikből naponta 1 db-ot kell elfogyasztani. Így megoldottuk a problémát, jóval alacsonyabb összegért.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.