Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0662815009 / +3662815009

A mai napon hívtak engem is, munkaidőben, a céges telefonszámomon, természetesen nem tudtam felvenni, de olvasva a többi hozzászólást egyáltalán nem is bánom. Nagyon remélem többet nem próbálkoznak. Azt sem értem, hogy egyáltalán miért hívják a céges telefonszámot. Pláne, hogy mi irodatechnikával foglalkozó cég vagyunk... Még ha magán telefonszámon keresnének, érteném, hogy rám akarnak sózni valamit, na de cégesen? A legbosszantóbb, hogy ez sok éves probléma, hogy ehhez hasonló érdektelenek hívják a céges mobiljainkat. Ez ellen mit lehet tenni? Már annyi helyen jeleztük, hogy töröljék a rendszerükből ezeket a számokat. Nem tudom milyen adatbázis alapján dolgoznak, de már nagyon idegesítő.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.