Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613237882 / +3613237882

Másodszor hívnak fel erről a számról (1) 323 7882, a nevét nem értettem jól, ezért inkább nem írom le, a vonal minősége gyenge volt és hadart is, olyan unott és visszataszító hangon, hogy már akkor unszimpatikus volt. Valami egészségügyi terméket akart rámtukmálni a HerbaDoctor Kft-től. A cégkivonat szerint Budapestre van bejegyezve a cég, de a FaceBook-on nyíregyházi cégként reklámozzák magukat (42) 792 979 telefonszámmal, de a honlapjukon már egy másik telefonszám van megadva: (30) 746 9998. (Az adatok nyilvánosak, nem sértenek semmilyen jogot. A cégnek 63 alkalmazottja van legutóbbi bevallásuk szerint.) Itt jegyezném meg, hogy a telefonszámom titkosított. A "véletlenszerű" telefonhívás meg azért érdekes, mert nem csak egyszer kerestek. Mennyi az esélye, hogy "véletlenül" ugyanazt a telefonszámot hívják fel "véletlenszerűen" nagyjából 3 hét eltéréssel? Nagyjából annyi, mint nyerni a lottón kétszer, 3 hét eltéréssel... Mindhárom telefonszámot TILTÓLISTÁRA tettem!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.