Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0657502530 / +3657502530

Engem ma, 2020.09.11.-én reggel hívott fel ez a férfi a 0657502530-as számról, Bemutatkozott Pál Tamás (gondolom kamu) néven "szellemileg sérült fiatal sportolóknak a versenyfelkészülését támogatom, ehhez kérjük az Ön segítségét, küldeném a csekket, amire az összeget maga írná rá, évi 1 alkalommal tudná-e támogatni a gyerekeket" - ezt a szöveget így ledarálta egyben, én annyit kérdeztem, hogy melyik alapítványtól hív - egyből rámtette a telefont. Próbáltam visszahívni párszor, de vagy foglalt volt vagy egyből kinyomta. 100 % hogy CSALÓ!!! Jelentettem a rendőrségen, remélem hamar a Kékfényben láthatom ezt a csalót!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.