Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612793030 / +3612793030

Egy idősebb nő a vonal túloldalán. Állítása szerint Ő csinálja az cégünk adóbevallását. Mikor közöltem vele, hogy az kizárt dolog, mert 1., mindenkinek a NAV készíti 2., nekünk a cégnél külön könyvelőcsoportunk van felháborodva közölte, hogy már pedig ez az adóbevallás nem jó és akkor ő a könyvelőcsoportunk vezetőjével szeretne beszélni. Visszakérdeztem, hogy Ön esetleg a NAV-tól van? Válasza: erről nem adhat ki információt csak a könyvelőcsoportunknak. Na mondom ez érdekes, mert Ön a nyilvános ügyfélszolgálati számunkat hívta , merthogy mi egy közszolgáltató cég vagyunk és ügyfélszolgálati központtal rendelkezünk. Hebegett-habogott .....végül megadtam neki az ügyvezetőnk számát, akit azóta sem hívott....pénteki hívás volt most kedd van :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.