Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303441940 / +36303441940

Kétszer kerestek, mint Genertel Biztosító munkatárs ezen a telefonszámon. Az azonosításra hivatkozva két személyes adatot kért a telefonáló tőlem. Előbb azonban én kértem, hogy mondja meg a kötvényem számát. Ezt a telefonáló nem mondta meg, de tanácsolta, hogy az interneten ellenőrizzem a telefonszámot. A sok ellentmondó bejegyzést olvasva, felhívtam a Genertel ügyfélszolgálatát ((06/1/288-0000). Ott azt mondták, hogy kimenő híváskor egy véletlenszerű számot generál a rendszer és azt nem tudják ellenőrizni. (A bejegyzések szerint ezt a "véletlenszerű" számot igencsak sokszor és hosszú ideje generálják.) Arról azonban tájékoztatott, hogy kb. abban az időpontban hívott egy munkatársuk. Azt tanácsolta, hogy ilyen esetben ellenőrzésképpen én kérjek először egy olyan adatot, amelyik szerepel a szerződésben, de a telefonáló - akinek két választott adat kell szintén az ellenőrzéshez -, nem azt kéri. (Pl.: a szerződéskötő fél anyja neve.) Egyébként arra kértem, hogy 10 perc múlva hívjon vissza, de nem hívott.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.