Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100802 / +3615100802

Reggel volt hivas, de nem volt lehetosegem felvenni. Amugy latom nem ertitek, hogy menneka call center hivasok... Automata rendszer megcsorget egyszerre 10 szamot is....Amikor valaki felveszi, akkor az osszes tobbi tarcsazast megszakitja a rendszer. Ezert van hogy lehet eppen felvetted, de mivel valaki korabban felvette, te mar nem kerultel vonalba es ezert szakad meg, vagy nem szol bele senki. Masfelol az ilyen call centerek tobb ugyfel neveben is kereshetnek, szoval nem kell csodalkozni, hogy ha kulonbozo tarsasagoktol jon hivasuk. Ez egy kiszervezett tevekenyseg. Masfelol pedig bizonyos adatokat lathatnak, amit a megbizo szolgaltato az adatvedelmi torvenyeknek megfeleloen biztosit reszukre, de sok mindent nem lathatnak. Szoval amikor keresztkerdeseket tesztek fel nekik, persze hogy nem tudjak megvalaszolni... Kapnak egy korlatozott adatbazist es a megbizasuk itt arra terjedhet, hogy rabeszeljenek a papirnelkuli szamlazasra... ezzel rengeteget tudnak az ilyen cegek sporolni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.