Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612198800 / +3612198800

Engem hívtak. Adtak időpontot sehol senki. Amiről hívtak szám azon fölösleges próbálkozni "a vonal foglalt". A Covid zöldszám nem tud segíteni, de biztosít róla h biztos menni fog mentő. A mentő szolgálat (mivel lent emlitették, hogy ott kap az ember tájékoztatást) közölte h nem tudnak segíteni, na de legalább adtak ott egy másik számot ahol Györfi Pál elhadarja h az eredményt hol lehet megnézni, de várj a kezelőre, ahol 2 perc néma csend után automatikusan szétkapcsol. Nem ehetsz, nem ihatsz, be sem vizezheted a szádat. Majd jönnek te meg tűrd ezt az állapotot. Akár napokig. Ez így nagyon dühítő. Én szerencsés vagyok, mert erős szervezetem van és jó immunom. De ezt egy beteg öreggel, vagy akár kisgyerekkel is ugyan így eljátszák. Ha valaki tud érdemi információt az irja már le.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.