Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614137386 / +3614137386

Érdes idősebb női hang, sérült gyerekek sportolási lehetőségeire gyüjtenek, amikor kérdeztem, hogy honnan tudja a számom online adatbázisra hivatkozott. Jeleztem, hogy titkos a szám és milyen BM adatbázis azonosítóval rendelkezik? Itt zavarba jött és elköszönt. Nem árt tudnotok, ha felhívnak ilyesmi céllal legálisan, akkor kell a hívónak egy BM adatbázis azonosítóval rendelkeznie. Ez alapján a BM-től te le tudod kérdezni, hogy milyen cég milyen céllal milyen adataidról tud. Pl. Kapsz egy levelet parkolási pótdijjakról, a BM azonosító alapján lekérdezheted, hogy az adatbázis amiben szerepelsz a Budapesti XY önkormányzat fizető parkolási ágazatának adták ki, melyben rendszám, autó típus és szín alapján kiadják a neved, címed, anyja nevét.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.