Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Prostelyn max-ot ajánlották Valaki azt írta itt, hogy vízben olyan állagú lett mint a növényi pellet és jó ha semmilyen káros hatása nincsen... Hát ez is növényi eredetű hogy is lehetne más...? Én rendeltem (45 éves vagyok és el kell kezdeni foglalkozni az ilyen jellegű témákkal) és nekem tényleg bevált. Nem csodaszer, de észrevettem a különbséget 1-2 hét után. Most fogyott el a 90db és folytatni fogom, de megnéztem az összetevőket és találtam hatóanyagában azonos, lényegesen olcsóbb terméket. Lehet, hogy két fajta bogyóból lesz meg ennek a hatóanyag tartalma, de még így is féláron. Szóval szerintem ez is teljesen oké (az egészségen ne spóroljunk), de ha számít a pénz akkor van bőven olcsóbb lehetőség

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.