Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100449 / +3615100449

Kutatópont / Nézőpont közvéleménykutató ellenőrzési csoportjának a telefonszáma. A szám nem visszahívható, azonnal bontja vonalat. Kizárólag azért hívnak, hogy ellenőrizzék a kérdezőjüket, hogy az az adott kérdőívet nem hasból töltötte-e ki, hanem valóban megkérdezett téged, és mindezt a rá vonatkozó szabályok betartásával tette-e. Erről tesznek fel pár kérdést, majd illedelmesen elcsúcsúznak és nyilván többet nem hívnak, ha sikerült beszélniük veled. Azaz elméletileg csak is akkor hívhatnak, ha előtte válaszoltál az egyik kérdezőjüknek, és a telefonszámodat is megadtad neki! Ha még sem, - valaki más adta meg nekik - akkor ezúttal ezt is tisztázhatod velük!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.