Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547985 / +3613547985

2020.10.12 14:50 , felvettem, letette....2020.10.13 15:30 felvettem, bemutatkozott, valamilyen izületi gyógyszert akart rámsózni.Kérdeztem hogy honnan tudja a számom..Közölte hogy nyilvános adatbázisból..Kérdezem hogy mégis, ez a szám 20 éve a nevemen van, előtte senkié nem volt, 20 éve alapból titkosíttattam, akkor mégis milyen nyilvános adatbázisból tudja? Nevezze meg az adatkezelőt...Nem tudta, ő csak alkalmazott...Kértem mondja el újra az adatokat, erre pökhendien rávágta hogy bemutatkozott, miért nem jegyeztem meg.. (azt hitte megfogott ezzel :D ), visszakérdeztem, hogy bár nem mondta, de a beszélgetésünket neki rögzítenie kell, a felvételt 5 évig megőriznie és kérésemre rendelkezésre kell bocsátaniuk, ezért szeretném kérni hogy az eddig elhangzottakat mp3 formátumban legyen olyan jó és küldje el a freemail-es nyilvános e-mail címemre......Hát nem letette? :D Sztem többet senki nem fog ezen a számon hívni :D

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.