Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616555750 / +3616555750

Normalife-t rendeltem, kb. 2 hét múlva visszahívott ezen a számon egy fiatalember, de mivel közben meggondoltam magam, ezért megköszöntem és mondtam, hogy nem szeretném megrendelni. Ez a fiatalember olyan erőszakos volt velem, azt mondta, hogy már nem mondhatom le, mivel megrendeltem. Én nem rendeltem meg, csak amikor kíváncsi lettem a termékre, meg kellett adni a nevemet és a telefonszámomat, hogy majd visszahívnak, és nem volt más, csak a megrendelem gomb. Megkérdezte tőlem, hogy tudatmódosítót szedek-e, nem emlékszem, hogy megrendeltem, és hogy most már nem mondhatom le, mivel ez egy egészségügyi termék, és mondjam a címemet, hogy hova küldje. Na ekkor letettem és letiltottam. Azóta ma hívott újra, de mivel le van tiltva, csak az értesítést kaptam, hogy ez a letiltott szám keresett.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.