Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616123052 / +3616123052

A Natural Pharmaceuticals Kft valós cég, Omega , stb. táplálékkiegészítő termékeket ajánl. Erőszakosan levélben küldi ki az ajánlatát, mindig bontatlanul visszaküldöm. Sajnos beleestem abba a hibába - kb. 6 éve -, hogy átvettem egy ajándék Omega készítményt, Állandóan bombáztak, rendeljem meg, persze az általuk megszabott árral. Volt, hogy 1 nap 4-5 alkalommal is felhívtak, fel is vették a visszahívásomat, hogy még mindig nem rendeltem meg 3 hónapra a készítményt. Most tavasszal pedig azzal az indokkal kerestek, hogy kiküldték a címemre 2 évvel ezelőtt ( arra, ahonnan már 5 éve elköltöztem ) a termékcsomagot , de az árát nem egyenlítettem ki . Ha nem is volt már címem abban a városban, hová tűnt a csomag? Nagyon határozottan közöltem, ha nem fejezik be a zaklatásomat, feljelentést teszek. Persze, kikutatták az új címemet, ahol folytatódik a zaklató telefonhívás , levélajánlat, stb. Amikor felveszem, a telefont , azonnal megszakítják a hívást. A mostani utolsó hívás 2020. október 20-án jött 13.01-kor.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.