Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177499 / +36707177499

Felhívtam FoxPost ügyfélszolgálatát és következő magyarázatot kaptam. "A vásárló és csomagot feladó felelőssége a pontos telefonszám megadása amelyre a csomag átvételét értesítő SMS érkezik. A használati szerződési feltételek tartalmazzák a vásárlóra és eladóra vonatkozó szabályokat. Az SMS-t rendszer küldi ki a megadott adatok alapján. Amennyiben elírás történik vásárló/eladó részéről az értesítő SMS nem a megfelelő személyhez jut el." Huuuu. Nem is tudom mit gondoljak ezek után. Ha valaki máshoz jut el az értesítő SMS amely tartalmazza a nyitó kódot és a felelősség is az eladó/vásárlót terheli.......Érdemes sietni felvenni a csomagot mielőtt ezt valaki más megteszi helyettünk (vásárló). Mentem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.