Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100611 / +3615100611

Már közel fél éve nem veszem fel vagy kinyomom. Van, hogy hetekig nem hívnak, aztán napokig próbálkoznak naponta többször. Nem igaz, hogy nem esik le nekik, hogy nem akarok velük kommunikálni. Volt már olyan, hogy felvettem (ez egy másik szám, másik cég volt) és közöltem velük, ha nem jut el hozzájuk az üzenet, akkor rögzített beszélgetésben mondom el, hogy többet ne keressenek, ne zaklassanak és ha megint hívnak újra ki fogom nyomni a telefonomat. Ha valamire szükségem van tőlük úgyis jelentkezem, de nem szeretem az erőszakos nyomulást. Nnna azóta nem hívtak. Azt mondták rögzítik a gépben, hogy ne keressenek telefonon. Néha postán kapok tőlük akciós ajánlatokat, de az kevésbé zavaró, mint a telefonhívás.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.