Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614611513 / +3614611513

Az én esetem a 0614611513 számmal! Többszöri hívogatás után felvettem. Az NKM nevében ajánl baleset biztosítást egy fiatalember, elég erőszakos módon. Elhadar pár dolgot az ajánlott biztosításról, persze adatot is egyeztet, és az NKM -től kapott e -mail címedre küld egy ismertetőt, ami valójában a biztosítási szerződés, (csak ezt Ő nem mondja). Ha 14 napon belül írásban nem mondod le, automatikusan életbe lép. Ha közlöd vele, hogy semmit, semilyen formában nem tekintesz automatikusan elfogadottnak, akkor küldi a levelezési címedre, de erre már nem tudsz válaszolni, mert gyorsan befejezi és leteszi a telefont. Mind ez olyan formában, mintha az NKM Energia Zrt. -vel beszélnél. Visszahívni természetesen nem lehet, mert állandóan minden munkatársuk foglalt. A szám a FonduFon kft, vagy mia fene néven jelentkezik be. Valószínű a Cig Pannóniának köt biztosítást. Felhívtam az NKM ügyfélszolgáltatást, van ilyen "kampány", ha megérkezik a levél, hívjam őket, de lemondani csak írásban lehet .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.