Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

Szép napot mindenkinek olyan kommenteket olvasok hogy nem tudom sirjak vagy nevessek ?! hogy mondhat valaki olyat hogy ,Rám erőszakolták a csomagot kérdem én hogy lehet telefonon az akaratom ellenére elkérni a címet és a nevemet ??? ez már rosszindulat és butaság már bocsánat ismerem ezt a céget is és sok másikat is nincs gond velük sőt nagyon jó natúr termékeik vannak és én le tudtam mondani a katalóguson és a web oldalon is van a számuk ha meg valaki kéretlenűn kap csomagot akkor kérje ki a felvételt hogy meggyőződjön a megrendelésről és ennyi szerintem nem kell rögtön VALÓTLAN dolgokat irogatni fel kell hivni az ügyfélszolgálatot és megbeszélni ez saját tapasztalat is

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.