Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619333792 / +3619333792

Tisztelt Minden Érintett! Többször is hívott, számomra teljesen indifferens ügyben arra hivatkozva, hogy egy részükről történt korábbi levélben megkeresésüket, mely nekem rettenetesen fontos, mindannyiszor ignoráltam. Ismeretlen számként hagytam az üzenetrögzítőmre beszélni, de nem fejezte be. A szolgáltatókat nem lehet érteni, hogy 10 ilyen, ezen a felületen jelzett probléma után a saját renoméjuk védelmében is az ilyen "ügyfeleket" mért nem teszik indexre, értsd kitiltás??? Bár, ha meggondoljuk, ez biznisz, ugye? De akkor is, ignorálás, értsd reakció hiányakor ne kelljen többször is eltűrni a nyomakodásukat, akárkik is legyenek! Nahát!!!!!!!!!!! Legalább felvilágosíthatnának, hova lehet fordulni a problémával

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.