Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100950 / +3615100950

Leírom a történetemezttt, okulásképpen. Azt hiszem, csőbe húztak egy vásárlással, ami tkp. még nem lenne csalás, mert meglehetősen olcsón kapnék egy vitamincsomagot kipróbálásra, amit most még 7 napon belül lemondhatnék. Ha átveszem, azt jelenti, hogy 20 naponként automatikusan küldik most már teljes áron a vitamincsomagot. Abban az esetben nem folytatódik a csomagküldés, ha az első csomag átvétele után szintén 7 napon belül lemondom. Ez így korrekt lenne, ha a telefonszámot (06/15100950) el lehetne érni. Csak hogy ez egyszerűen lehetetlen. Vagy visszadobja a hívást, vagy foglaltat jelez. Feljebb egy hozzászóló megkönnyítette a dolgomat, azt írta, hogy ez a szám a VVC Live Hungary száma akit a 06/19990740-es telefonszámon érek el. Valóban így van. Ott egy udvarias fiatalember vette fel, és elmondta, hogy a vitamint nem ők forgalmazzág, de náluk bérel helyet ez a vitamint forgalmazó társaság. Vállalta a közvetítést. Kérte a számot, amelyről hívtak, az email-címemet, valamint azt a telefonszámot, amelyen engem megtalált engem az ügynök. Igéretet kaptam, hogy átadja az üzenetemet, miszerint visszahívást kérek a 06/15100950-es számról. Azt gondolom, ezzel már bebiztosítottam magam, hiszen a vitamint forgalmazó cég felvételt készített a beszélgetésünkről. Alapjában véve szóbeli szerződést kötöttünk arról, hogy szeretnék egy csomag vitamint megkapni kipróbálásra. Ha nem veszem át a csomagot, szerződést szegek, és jöhet a tortúra. Szeretnék korrekten eljárni. Az ügynök hívása után rögtön feltámadt a gyanúm, hogy ebből a történetből nem tudok szabadulni, mert hiába akarom lemondani, nem tudom őket elérni. Valóban ez történne, ha kitartó kutatással nem találtam volna meg ezt a kacskaringós, de, remélhetőleg célravezető utat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.