Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100449 / +3615100449

Engem is felkeresett ez a szám. Igazán nem értettem mit szeretett volna milyen kutatócsoport stb. stb. stb. teljesen értelmetlen volt a HÖLGY! Amit letudtam a szövegéből szűrni, hogy valamilyen kutató csoport jár nálam. Nálam senki nem járt! Próbáltam visszahívni nem lehetséges nem értek ezzel egyet, hogy kicsapják a telefonkönyvet tudják a telefonszámunkat közben meg lehetséges a telefonszámáranyomnak pár 100 Ft-ot. Vagy nem tudjuk mi is a céljuk ezzel miközben ismétlem önmagam vissza nem lehet őket hívni és ez nem az első ilyen… Ajánlom ne vegyék fel azt a számot! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.