Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989728 / +3619989728

Délelőtt csengetett a postás hogy 13ezer valahány száz forintért hozott csomagot, de mi nem rendeltünk semmit ezért visszaküldtük. 5 óra múlva jött a többiek által említett hívás Svéd alíz, blabla. Ha visszahívom a számot ugyanezt kezdi el mondani, ki sem csöng. Nem tudom anyukám hova regisztrált be mert a címünket is tudták, hisz ide küldték a vackot. Ne vegyetek át semmit amiről nem vagytok benne biztosak, hogy ti rendeltétek! A csomagot elfelejtettem lefényképezni, de elolvastam nem leehtett semmit beazonosítani rajta, se ma feladót sem hogy mi van benne. gondolom vitaminok, étrendkiegészítők 10x-es áron.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.