Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06702069090 / +36702069090

Vigyázzanak, csaló! Azzal a szöveggel jön, hogy ellopták a táskáját, amiben 70 000Ft volt. Majd azt mondja, hogy most költözött Budapestre és a lakásfoglalót nem tudja lerakni. Majd azért kér pénzt, hogy haza tudjon menni Kecskemétre. Próbál győzködni, hogy mekkora bajban van és ha adsz neki, akkor másnap hozza a pénzt. Én mondtam neki, hogy nem bízok meg egy idegenben, erre feldobta a telefonszámát, hogy megad minden adatát. Azt mondja, hogy egy kis bizalmat kér semmi mást, ő is segített már így. Még volt képe a maszkot is levenni, hogy teljesen hitelesnek látszódjon. Mivel nagy sietségben voltam nem nagyon volt időm megfigyelni a külső vonásait. De egy zömök testalkatú 40-es férfi kb. 185 cm magadsággal. Tegnap (2021.01.04.) 13:00-13:30 között a Bikás park közelében volt. Azóta sem lehet elérni a telefonszámot, pedig ott előtte megkért, hogy hívjam fel telefonon, ami tényleg az én szàmom volt. Egy kis nyomógombos telefonja van. Mondtam neki, hogy le fogja tíltani a számomat, -erre a válasza az volt, hogy ő nem olyan ember. A mai napra 11 órára volt megbeszélve, hogy visszadja a pénzt a Bikás parkoz közel, ahol leszólított nagy kétségbeesetten. Sajnos nem jelent meg a megbeszélt helyszínen és a telefonszáma csak sípol. A maradék bizalmam is elfogyott az emberek felé. Valakinek van valamilyen információja róla? Szívesen tanúskodnék. Kérem kommenteljenek ide, akiket átvert. Fogom nézni a kommenteket. Segítsünk egymáson!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.