Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555704 / +3617555704

komolyan elképedve olvasom, hogy milyen hátsó gondolatokkal keresik, az embereket, különböző bp-i telefonszámokról. ismerősöm nincs, aki ezekről hívna. tehát nem is szoktam fel venni. de innen e-helyről közlöm vele.ne próbálkozzon többet. nem veszem fel. (mondjuk ez a legjobb megoldás) csakhogy az ember számára fontos telefonokat is vár, így amikor megcsörren a telefon, siet felvenni! persze azonnal látom, hogy idegen. viszont tegnap felkaptam és elkezdte .........., szép ......... na itt le is raktam. basszus mikor unják már meg ezt a hívogatást. nem veszek semmit, és el sem adok semmit, és nem vagyok kíváncsi senkire. vajon ezt, mikor érti már meg? itt a (.) pont, legyen már ennek vége!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.