Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444241 / +36303444241

Kamu cég ez az Intrum Justina Zrt küldtek 2 csekket is hogy tartozás van még 2013-ról meg 2014-ről.. vicc.. nincs semmilyen tartozásunk..ott tünt föl, hogy kamu utaljam át a pénzt egy UniCredit Bank Zrtnek.. Az állami szolgáltatók nem itt bankolnak.. Ma küldtek újabb levelet, hogy utolsó felszólítás.. De már a Svea Finance Zrt-nek kell fizetni mert át vették ezt az intrumot.... Jó probálkozás de nem szabad ezeknek bedőlni! Senki Ne Fizessen Nekik Semmit Sem érdeklődjenek a szolgáltatoknál hogy van-e tartozás ténylegesen vagy nincs és szólni kell, hogy pénzt akarnak kicsallni tőlünk. Jelenteni kell a rendőrségnek ezeket a kamu cégeket csak nem értem hogy nem buknak meg... Van bőr a képükön felháborító!! 06 1 459 9496 telefonszám nálam is.. Kapják be!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.