Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Pár napja, 4433690-es számról egy középkorú női hang keresett és a kereszt nevemen szólított ahogyan említették az előttem hozzászólásban is! Általános beszélgetés után rátértunk az összegre is. Kérdeztem, hogy miért kerül kb. 3-szor annyiba a készítmény mint amit gyógyszertárban gyógynövény boltokban megvásárolhat az ember! Válasz: azért mert az előállítási költségek magasabbak mint a gyógynövény alapú készítményeknél, valamint itt a biokészítményekhez használt technológiák (öntözés, megfelelő hőmérséklet, talajosszetétel stb.) dolgokkal magyarázta. Hihetőnek tűnt a beszélgetés, de egyenlőre nem éltem a lehetőséggel és nem rendeltem meg a terméket! Az OGYIT-szám ellenőrizhető ezért visszahívást kértem , de nem jelentkeztek egyenlőre! Így elengedtem a dolgot!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.