Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307040268 / +36307040268

Egy rendkívül szórakoztató beszélgetésem volt erről a számról. Egy pasas kereste egy idős családtagomat, akinek én vettem fel a mobilját. A pasas rendkívül arrogáns volt és nem volt hajlandó megmondani, hogy honnan keresi, csak azt hajtogatta, hogy hivatalos ügyben, én pedig mondtam, hogy ha nem mondja meg, hogy honnan és milyen ügyben keresi, akkor leteszem a telefont és még a számot is letiltom. Erre fenyegetően közölte, hogy van ám nekik több telefonszámuk, szóval hiába is próbálkozom. Itt láttam, hogy többen írták, hogy erste bankos szám, visszahívtam a saját számomról és valóban az.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.