Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619998797 / +3619998797

Csalásnak gondolom!! Engem most hívott ez a szám, mivel felvétel után visszacsengett már gyanús volt. Majd a kedves hölgy (sajnálom azokat, akiknek ilyennel "kell" pénzt keresniük) elmondta, hogy honnan hívott és "kedves ismerősöm" adta meg telefonszámomat valami szépségápolási dologra. (Elég hihetetlen volt, mert az ismerőseim nem ezt a számomat használják és nem vagyok egy nagy szépségápolós) Úgyhogy mondtam neki, hogy "eléggé meglepne, ha ez igaz lenne, mert ezt a számomat nem használják az ismerőseim" A válasza az volt, hogy márpedig lentről a portánál írták fel ezt a számot. Kérdezte, hogy érdekel-e, mondtam, hogy "persze, mondja csak". Mondta hogy 35 éven felüli hölgyeknek....úgyhogy gyors meg is kérdezné, hogy elmúltam -e már 35. Majd mondtam, hogy "nem, sajnos a kedves ismerősöm nem ismer rendesen..." Majd illedelmesen elköszöntünk egymástól.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.