Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000717 / +36209000717

Kedves Mindenki! Én is kaptam egy izgalmas sms-t erről a számról, felvettem a kapcsolatomat a CIBbankkal, leírtam nekik, mit kaptam üzenetbe, és válaszként, azt írták, a kártyámat mihamarabb tiltassam le. A telefonomon megnéztem, ennek a számnak (telenoros szám) a többi üzeneteit, és minden üzenet erről a számról, a kártya tranzakciókról kapott üzenetek vannak. Azaz, ha vásárlok, ezen a számon jön a visszaigazoló SMS. Javaslom, mindenkinek, aki erről a számról gyanús üzenetet kap, mert pont nem használta a kártyáját, akkor mihamarabb vegye fel a bankkal, vagy tiltsa le a kártyát, és majd igényeljen újat, az a tuti.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.