Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666666 / +3613666666

Tegnap a férjemet felhívták ‼️az OTP központi hívószámáról (06 1/366-6666)‼️ , amelyben közölte egy férfihang, hogy 22000 Ft összegben az eMAG-ról szeretett volna valaki vásárolni a számlájáról és ezt az OTP gyanúsnak találta, ezért adategyeztetésre van szükség!! Kérte, mondja meg a bankkártyán szereplő pontos nevet, kártyája számát és a biztonsági (CVC) kódját! A férjem rögtön gyanakodni kezdett és visszakérdezett, hogy milyen fajta kártyáról van szó jelen esetben!? Az ,,úr” erre lecsapta a telefont! A következő pillanatban a párom felhívta az OTP központi számát (06 1/366-6666), ahol rögtön letiltatta a kártyáját illetve bejelentette az eseményt!Az eset az OTP számára nem volt idegen, a telefonos hölgy állítása szerint több esetben próbáltak már így csalók számlatulajdonosok adataihoz férkőzni és ezáltal embereket megkárosítani! Az OTP részéről vizsgálják az esetet!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.