Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06204111970 / +36204111970

Én is mag akartam vásárolni a dézsát. A hirdetésben szereplő telefon szám egy kamu szám illetve egy hölgyé aki felvolt háborodva hogy már a kb az 50-edik hívással zaklatják. Ezért jóhiszeműen írtam a jófogás üzenetén keresztül a téves szám megadása miatt Ekkor megadta a 06204111970-es számot.Felhívtam megbeszéltük holnap megyek a dézsáért, megírja a pontos címet.Le is beszéltem a fuvarossal. A cím szerencsére nem érkezett meg.Ezért rákerestem a telefon számra. Minden hol csak azt találni hogy csaló,átver ennyi előleget utaltam STB. Az ilyen embert nem értem mért nem lehet egy online rendőrségi bejelentéssel bejelenteni. sehol nem találtam ilyen felületet a jófogás sem foglalkozik vele a zaklatott hölgy szerint. REMÉLEM ILLETÉKES RENDÖRSÉGI NYOMOZOK IS BÖNGÉSZIKAZ ILYEN OLDALAKAT VAGY AZ OLDALT ÜZEMELTETŐK TOVÁBBITJÁK.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.