Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0645999152 / +3645999152

Engem is hívtak ma, munkaidőben, így hát gyorsan megmondtam, hogy nem érek rá. Amikor rákérdeztem, hogy miről lenne szó, azt mondta nem mondhatja el, mert előtte bele kell egyezzek, hogy hangfelvételt készítsenek a telefonbeszélgetésről. Ez nem volt szimpatikus, sem az, hogy nem mondott semmit.....a hangomat meg főleg ne akarja felvenni.......visszahívni már nem fognak tudni, mert blokkoltam a számot, most hogy rákerestem és látom, hogy honnan hívtak, nem értem, hogy miért és minek ?! ....na és egyáltalán honnan van meg nekik a telefonszámom, mert sehol sem nyilvános.... Egyébként azért vettem fel, mert mostanában sok hivatalos ügyet intéztem és azt hittem, hogy amiatt keresnek, de nem......mondjuk a telefonszámok nagyrésze mentve van. Jobb ha az ismeretlen számokat nem vesszük fel. Ezt a telefonszámot mindenképp blokkolni kell, a hölgy a telefonban egyáltalán nem volt rokonszenves.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.