Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303010784 / +36303010784

Egy Internetes csaló száma, szórakoztató elektronikai "cikkeket árul" Előre utaltatja banki átutalással a pénzt, nincs személyes átvétel,csak GLS "szállítás ". A telefont nem veszi fel, a fenti számot hiába hívod. Én is rendeltem tőle Samsung TV-t, mert olcsónak találtam,ez volt a csapda. Természetesen az árut sosem kapjuk meg . Most fogom megtenni ellene a rendőrségi feljelentést ! Mindenki óvakodjon tőle "rendelni " mert pórul jár! A WEB oldali címe: mokle.hu . Messziről kerüljétek el ! Én hívást nem kaptam tőle,hanem én kérdeztem tőle dolgokat,de még a rendelés napján érdeklődtem tőle. A hangja után ítélve 40év körüli férfi lehet, de a későbbi többszöri hívásomat már nem fogadta, állandóan ki volt a mobilja kapcsolva !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.