Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703212236 / +36703212236

Őrangyal 2004 Életmentő Alapítványra hivatkozva keresett egy idősebb hölgy, A Heim Pál gyermekkórház koraszülött osztályának gyűjtött infúziós pumpára, mert arra folyamatosan szükség van (ez igaz is, az én gyerekemet is ugyanilyenen át táplálták és adagolták a gyógyszereit amikor koraszülötten a világra jött). Amikor azt mondtam neki, hogy nem szeretnék értéklevelet fogadni, akkor felvetette, hogy SMS-ben küldene egy számlaszámot, amire a támogatásomat utalnám. Azt mondtam neki, hogy jó, mert akkor azt le tudom ellenőrizni, és tudok dönteni róla. Erre azt mondta, hogy ha nem döntök, akkor nem küldi el a számlaszámot, és gyorsan elköszönt. Ez volt az első alkalom, hogy telefonos adománygyűjtő egy majdnem igen válaszra inkább elutasított. Tehát: ha le akarom ellenőrizni, akkor már nem is olyan fontos, hogy adományozzak?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.