Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0690900956 / +3690900956

Állítólag a Telekom álltal nyertem egy telefont. Adatok kitöltése aztán bejelentkezett egy csetes beszélgetés de már a vodafon nevében... Aztán kérte ugyancsak az adataimat, a végén a telefonszámom, de mint kiderült nem tudták beazonosítani... Ezért kérték hogy hívjam a 0690900956-ot.Na akkor ez már gyanús volt mert a 90-es mindig emelt díjas... Nem jött be. Én élből letiltattam a család minden tagjánál az emelt díjas hívást. Kérdem én, hol vannak szolgáltatók ilyenkor, miért hagyják hogy lejárassák őket, .....?!?!? Azóta is jönnek a figyelmeztetések hogy nyertem egy akármilyen telefont ami a zaklatás fogalmát kimeríti. Valahol jelenteni fogom az tuti, ennyivel nem ússzák meg.... Vagy ennyire sz.. ul megy a Vodafonnak hogy nemcsak nemlétező tartozásokat követelnek, még így is megpróbálnak embereket lehúzni???

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.