Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995324 / +3619995324

Kerestek erről a számról biztosítási ajánlattal. Azt mondta emberünk 2 perc, meg az NWM zrt-től van, meghalgattam. Persze hadart, rizsa, mondom neki küldje át emailben azt majd elolvasom. Azt mondta ok, de nyilatkozni kell most telefonon hogy amennyiben a levélre nem érekzik 2 héten belül NEM kérem a szolgáltatást válasz, úgy automatikusan megköttetik a szerződés. Mondom ok. Adategyeztetés is volt, tudta a születési adataimat, édesanyám nevét stb. Azóta eltelt 1 nap, nem jött email, nem tudok mit lemondani... Próbálom visszahívni, egy géphang ennyit mond: Nemzeti Közművek Megbízásából a phonetophone kft fogadta hívását, jelenleg sajnos minden munkatársunk foglalt viszont hallásra és leteszi. Na ilyenkor mi van?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.