Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100618 / +3615100618

Top shop telemarketing. Sikerült szóváltásba keverednem az urral, aki győzködött, hogy nem ajánlatot szeretne tenni. Többször kértem töröljön a rendszerükből, de csak azt hajtogatta, hogy hallgassam végig. Névnapom alkalmából szeretett volna üdvözölni...de a dátum nem stimmelt...Meg szeretett volna győzni, hogy én tudom rosszul mikor van, mert az interneten más szerepel. Es higgyem el ő tudja mikor van, maskülönben nem hívott volna. Továbbra is arra kértem őket, töröljék ki a rendszerből a telefonszámomat, mert túlzás, hogy hetente többször hívnak. Állította, hogy ők csak havonta maximum egyszer hívnak. Nos..a híváslistám nem ezt mutatja.. a felmenőimet biztos szidta miután letettük a telefont. Ha illetékes olvassa, azt javaslom a telefonos értékesítőket ne így képezzék ki.. ilyen modorral nem lesznek sikeresek..sőt..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.