Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612962559 / +3612962559

Errol a szamrol a Vodafon munkatarsnoje hivott 2021.02.16-an.Uj ,Premium"csomagot ajanlott , 1 eves husegidore 4.890.-Ft-ert.Mivel nem fogadtam el, a jelenlegi szolgaltatasunk korlatozasra kerult.A beszelgetest kovetoen korlatozva lett a szolgaltatas, 53 csatorna kerult lekapcsolasra, illetve az internet azota sem mukodik.Hiaba jelentjuk azota a 1270.tel.szamon a Vodafonnak, kikuldtek egy szerelot, aki megallapitotta, hiba lakason kivuli.Februar 18-an jeleztek emailon:a hibaelharitas megtortent. Nem oldottak fel a korlatozast.Azonnal jeleztuk telefonon es webmailon is, de nem tortent semmi...Ma 2021.02.21-e van es a Vodafon nem csinal semmit, hiteget, hogy kuldik a kulso szereloket.Huseges elofizetoi vagyunk es tartozasunk nincs. Nem ertjuk,mert nem szolitottak fel a korlatozasra es nem indokoltak meg, hogy miert korlatoztak a szolgaltatast. Annyit mondott a Vodafon telemarketinges holgy, hogy a csomagunk kivezetesre kerul.Azt valaszoltam, ne kossenek ujat massal, nekunk ez a csomag megfelel. Elkoszontem.Ez a korlatozas a 1044.Budapest, Vaci ut 121.szam alatt tortent kozel 1 hete.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.