Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555719 / +3617555719

Ugyanazt írta ki a telefonom, mint amit az egyik hozzászóló már közzétett,, hogy potenciális csalás. A múlt héten is kaptam egy hívást - amennyire vissza tudtam nézni a telefonomról, az nem ez a szám, hanem a +36 1 999 5011-es szám volt -, de ugyanezzel a figyelmeztetéssel ellátva. Akkor automatikusan felvettem, mielőtt tudatosult volna bennem, hogy mit írt ki a telefonom. Akkor az Émásztól hívtak. Legalábbis a bemutatkozás szerint, és fiam - ő tartozik az ÉMÁSZ szolgáltatói körébe - adataival kapcsolatban kértek volna információt. Akkor a felhívó korrektnek tűnt, mert tőlem - édesanya- nem is kérdeztek, és nem is kértek semmi adatot. Az más, hogy nyilván ismeretlen hívónak úgysem adtam volna ki. Nem zárható ki, hogy ez is egy szolgáltató, de most már nem vettem fel, automatikusan blokkoltam a számot. Ha a szolgáltatók ily módon próbálják ügyfeleiket elérni, ez nem fog sikerülni, különösen, ha egy ilyen kijelzés meg fog mindig jelenni a telefonokon.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.