Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995011 / +3619995011

Tegnap 17:09-kor hívott,ma 09:09-kor,nem vettem fel! Most már csak a gyorslistában látszik a Potenciálisan Csalás szöveg! Pár napja hívtam a 107-et,kapcsolták a 112-őt(?),és azt mondta a hölgy hogy a Rendőség honlapján írjak a megfelelő helyre. Nem találtam ehhez tartozó lapfület,nem tudtam bejelenteni a telefonszámot! Azt hittem egyszerűbb egy csalás gyanús telefonszámot bejelenteni,azt gondoltam ők csak beírják az adatbázisba.....mégsem! Senkit nem érdekel hogy társul egy hívószám mellé:Potenciális Csalás?! Mindezt úgy hogy a hívó fél teljesen tisztában van vele?! Ha valaki tudja hogy kell bejelenteni,kérem tegye meg mert úgy látom ez nem kevés embert érint!!! Köszönöm!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.