Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613636666 / +3613636666

Erről a számról 2021.02.24-én a mobilomon hívást kaptam . (Az OTP telefonos ügyintézői száma egy helyen tér el: 06-1-366-6666 !) Idősebb női hang volt a vonalban, közölte a hívást rögzítik, az OTP Banktól hív. Az imént az EMAG internet áruházban kártya tranzakcióm volt, de gyanúsnak itélte a rendszerük, ezért hívnak. Mondtam, nem volt! Ha nem volt, akkor a törléshez adatokat, Bankkártya adatokat (!!!) kell egyeztetnünk. Rendben egyeztessünk, de addig belenézek a netbankba, van-e visszautasított tranzakcióm. De addig én is tájékoztatom őt, hogy én is rögzítem a beszélgetésünket, mivel a neten terjed az információ az ilyen hívásokról, adathalászatokról! A hölgy szenvtelenül válaszolt helyes, résen kell lenni! Majd a hívást megszakította!!!!!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.