Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613136666 / +3613136666

A mai napon 2021 február 25-én hívott Lőrincz Ildikó nevű hölgy a Bank Centerből (1054 Budapest, Szabadság tér 7.). Kérdezte, hogy vásároltam-e az EMAG-nál 22.000,- Ft értékben műszaki cikket. Mivel nem vásároltam közölte, hogy akkor valaki más próbálkozott az OTP-n keresztül. Kérdeztem, hogy kerülök a képbe mivel nincs OTP bankszámlám. Hogy hol van azt nem árultam el és semmi más adatot sem. Közölte, hogy ezt tudja és a Bank Centernek az a feladata, hogy az ilyen vásárlásokat megakadályozza. Több mindent kérdeztem tőle de konkrét válaszokat nem kaptam, majd elköszönt. A Bank Center egy Irodaház, a cím valós de semmi más nem. Kránitz Lajos Sopron

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.