Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613136666 / +3613136666

Én is kaptam egy hívást erről a számról, hogy a OTP-n keresztül vásároltak a kártyámmal 25.000 Ft értékben műszaki cikket. Kérdezte, hogy én vásároltam-e. Mivel nekem nincs az OTP-nél számlám, mondtam hogy ez nehezen elképzelhető. Erre megkérdezte, hogy melyik banknál van a számlám. Mondtam, hogy a CIB-nél. Erre azonnal "kapcsolta" a CIB bankot ahol közölték velem, hogy feltörték a számlámat. Telepítsek a gépemre Anydesk programot, hogy helyreállítsák a fiókom biztonságát. Mikor közöltem, hogy számítástechnikus vagyok és ez a történet nem lehetséges letették a telefont, és azóta foglaltat jelez. Nagyon figyeljenek oda mert a pénzünkre hajtanak a csalók! D.L Szeged

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.