Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555783 / +3617555783

2021. 02. 26-án hívott, (furcsa módon) név szerint. (Érdekelne, hogy honnan szivárognak és lopják össze a bizalmasan kezelt adatainkat??) "Önt egy rögzített telefonszámról hívom. A Top Génersztől hívom az Aegon megbízásából, lakásbiztosítással kapcsolatban. Melyik biztosítónál van önnek biztosítása?"... A telefonszámom titkos. Kérdeztem, hogy honnan szerezték ezt a számot, azt mondta, hogy publikus adatbázisból dolgoznak. (???) Hamar gyanús lett. Amikor kijelentettem, hogy szerintem telefonos csaló, felháborodva kiabált. Azonnal rendőrségi feljelentést tettem és jeleztem az Aegon Biztosítónak is az esetet. Emlékezzetek a cserkészek jelmondatára: Légy résen!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.