Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555783 / +3617555783

Először biztosítással keresett fel nagyjából 6 hónapja miszerint lakásbiztosításom fordulónapja következik, egy kaptafára ez előttem kommentelők leírása szerint. Ma a Top Gainer valami valami (hadart) nevében hívott. A telefonszámom publikus adatbázisból származik és 2018 óta vagyok náluk regisztrálva. Na akkor most regisztrálva vagyok, vagy publikus adatbázisból van meg a számom!? "Egészségem megőrzésében szeretne nekem segítséget nyújtani. Tízezer forintokat tud megspórolni nekem. Van-e nekem e-mail címem?" Közöltem vele, hogy gondoskodok a saját egészségemről, címet meg nem adok, erre lecsapta. Javaslom minden olvasónak, hogy blokkolja ezt a számot. Engem mindkét alkalommal név szerint kerestek, így ez senkit se zökkentsen ki ha megesik vele. 1-2 keresztkérdéssel könnyen le lehet fülelni a csalókat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.