Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06207736161 / +36207736161

Valami nepper hívott ezen. Dísztárcsát árultam a 4db össz 10 ezer, szinte újak, látszik, hogy használt, gyakorlatilag újszerűnek hirdettem, fel nem tűnő apró hibája volt, ami autón nem is látszik, az egyik tárcsa széléből egy nűansznyi darab le volt törve, a hirdetésben a képeken látszódik is. Telefonban nem érdeklődött semmi felől, gyanús is volt, hogy nem kérdez az alkatrészről, eljött személyesen, aztán még a 10-ből is alkudni akart. Mondtam, hogy nem darabja 10 ezer mint a boltban, hanem ezért ennyi az ára összesen. Szerintem direkt erre hajaz, hogy a kevésből alkudni és ha nem engedsz, akkor fenyeget. Vigyázzatok vele.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.