Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100499 / +3615100499

Vigyázat! Ritka egy ijesztő fejlemény. Az alattomos hivataloskodó ravaszkodás. Harmadszorra hívtak tegnap óta a marketingesen ismertnek tűnő számról, most szóltak bele. Csak azért nem csaptam le azonnal, ahogy szoktam a telemarketingeseket, mert hivatalosságot tettetve, nekem is a közműszolgáltatókról kezdett zagyválni követhetetlenül nagyon erőszakosan egy bemutatkozott nő, hogy mi micsoda lett miből, hol tájékoztatást, hol adategyeztetést emlegetve, és paragrafusokat darálva, és a beszélgetés rögzítését erőltetve. Kértem, közölje, miről van szó, mert látatlanban nem egyezem bele, de kitért, többszöri kérdésre is. Végül azzal mondtam igent, hogy ha tényleg csak tájékoztat, azaz csak ő beszél, ám rögzítse. Már kíváncsi voltam, mit akarhat, mert a rideg, ingerült hárításra sem esett ki a nyájas szerepéből. Azt akarta rám erőltetni, hogy én jóváhagytam, hogy telefonon keresgéljenek a közművek, és hiába tagadtam ezt határozottan, nem tágított. Az a megjegyzésem se hatott rá, hogy aligha életszerű, hogy felhívjanak 10 millió fogyasztót informálni a cég ügyeiről, de aki igényli, azzal tegyék csak, engem viszont hagyjanak ki. És hogy annyi közöm van hozzájuk, hogy leolvassák a mérőt, én meg fizetek, más nem érdekel. Hivatalos értesítéseket pedig csakis e-mailben fogadok, így rendelkeztem. De ő ezt is vitatta, továbbra is nyájasan. Végül akkor adta fel, amikor közöltem, hogy nem érdekel, mikor kié milyen néven a cég, a telefonos marketinget pedig nem tűröm, és rögzítse, hogy tiltakozom ellene. Ez hatott, mert erre illedelmesen elköszönt és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.