Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444073 / +36303444073

Erről a számról folyamatosan kapok sms-t hitelemmel kapcsolatban (moratórium), mert 8 ft-vel kevesebbet fizetek mint a szerződés szerint. Ezek előtt Budapesten a LIME-t vettem igénybe, és az ahhoz tartozó aktiváló kódot kaptam meg erről a számról. Viszont volt itt steam-s vásárlásos visszaigazolás, és ezek mind valósak, nem átverés. Ha jól jártam utána, akkor ez a szám egy automatikus rendszer telefonszám, és amire valaha regisztráltál, vagy hirdetést kértél (random bepipáltad egy regisztráció folyamán, vagy engedély kérelmeknél szokott ott lenni hasonló), akkor erről a telefonszámról fogod kapni. Pl.: jófogáson megadod a telefonszámod hogy el tudjanak érni a vásárlók, és ott a honlapon írják meg a kérdésüket, vagy küldenék el neked az elérhetőségeket, ez elküldik neked egy sms-ben, vagy e-mailban (természetesen lehet átverős, mint ahogy olvastam lentebb, de a telefonszám nem átverés). A gond hogy felhasználhatják a telefonszámod regisztrációra bárhova, így regisztrálhatnak olyan helyekre is amik vírus oldalak. Azt javaslom, ha nem te regisztráltál az adott oldalra vagy hirdetésre, hagyd figyelmen kívül, és ne nyomj rá semmire. viszont ha épp regisztráltál valamire és ettől a telefonszámtól kaptad a kódot vagy bármit, azt nyugodtan használd.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.