Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100695 / +3615100695

Nemrég hívtak innét. Süket a telefon, nem szólalnak meg, majd bontják. Nem hívom vissza mert előttem már sokat tapasztaltak ilyet. Érdekes akkor ki, vagy kik csinálhatják ezt? Na de egy másik oldalról idézem az ott megszólalót ezzel kapcsolatosan: "A Telefonszám egy elégedettséget felmérő és közvélemény kutató céghez tartozik. Engem a Vodafonos vezetékes internetemmel kapcsolatban kerestek hogy töltsek ki egy kérdőívet. Személyes adatokat nem kértek, megfelelő tájékoztatást adtak arról hogy milyen adatot továbbítanak, és hogy pontosan ki kezeli. 5 perces telefon, és értékelem a megkeresést, mert kriminális a szolgáltatás amióta átvették a UPC-t."

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.