Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704404454 / +36704404454

Olvastam itt a hozzászólásokat, és sokan azt irták " nem szól bele", "visszahívtam de csak zene szólt" Ez a telefonszám a vodafone flotta értékesítési csoportjának a telefonszáma.Azért "nem szól bele" mert automatikus hívórendszer hívja az ügyfeleket( és nem manuálisan tárcsáznak ki mindenkit egyesével) emiatt a rendszer csak akkor fogja ügyintézőhöz kapcsolni a hívást, ha a hívórendszer megbizonyosodott arról, hogy valóban felvette valaki, és nem csak hangposta, ez általában 5-7 másodperc. Ha kétségeid vannak, nézz utána a vodafone honlapján, szépen le vannak írva az értékesítési csoportok telefonszámai.Goggle keresőbe beírok : 704404454 vodafone, és a 3. találat a következő : Kérdések és válaszok | Vodafone -itt a legelső lenyíló ablakban le vannak írva az értékesítési csoportok telefonszámai.Felülről a 6, a sorban pedig ez :+36-70440-4454. Ezek után akinek még kétségei vannak, 1270-en adnak tájékoztatást, hogy valóban értékesítési csoport, mint ahogy a többi 34 darab telefonszám is ami 7044044.--el kezdődik......

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.